Ubytování ve městě Muñopepe

Město Muñopepe se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Muñopepe nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Muñopepe

Entre las Piedras y musgo
Entre las Piedras y musgo

9,6 / 10 (23 hodnocení)

Entre las Piedras y musgo se nachází 13 km od města Torreón de los Guzmanes a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, zahradou a terasou. Nabízí výhled na hory a terasu. Tento venkovský dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 3 ložnice a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Hosté mohou využívat gril. Entre las Piedras stojí 13 km od okresní rady Avila. y musgo stojí 13 km od kláštera sv. Terezy. Na letiště Salamanca je to 97 km.

La Casa de Colores
La Casa de Colores

9,3 / 10 (7 hodnocení)

La Casa de Colores nabízí rustikální dům obklopený velkou zahradou s grilem zdarma, sezónním venkovním bazénem a výhledem na údolí Ambles. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Dvoupodlažní dům s odhalenými trámy a dřevěným nábytkem. Má 1 ložnici s manželskou postelí, 2 ložnice se 2 samostatnými postelemi a 2 koupelny s toaletními potřebami zdarma. Kuchyňský kout je vybaven mikrovlnnou troubou, keramickou varnou deskou a nádobím a otevírá se do jídelny s velkým dřevěným stolem až pro 6 osob. Personál vám pomůže zajistit venkovní aktivity v okolí, včetně pěší turistiky s průvodcem, paintballu a jízdy na koni. Dům má snadný přístup k dálnicím N-110 a A-51.