Ubytování ve městě Motilleja

Město Motilleja se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Motilleja nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Motilleja

Casa rural Villa Parchis
Casa rural Villa Parchis

10 / 10 (7 hodnocení)

Casa rural Villa Parchis se nachází ve městě Motilleja, pouhých 26 km od katedrály San Juan Bautista, a nabízí sezónní venkovní bazén, terasu a sdílenou kuchyň. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, gril a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu. K dispozici je TV s plochou obrazovkou, DVD a CD přehrávač. Po dni stráveném pěší turistikou, rybařením nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Casa rural Villa Parchis stojí 27 km od Regionálního muzea Albacete. Na letiště Albacete je to 33 km.

Casa Rural Los Pinillos
Casa Rural Los Pinillos

8 / 10 (1 hodnocení)

Casa Rural Los Pinillos se nachází ve městě Motilleja, pouhých 26 km od katedrály San Juan Bautista, a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a nepřetržitě otevřenou recepci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a stolnímu tenisu. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 6 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště a gril. Casa Rural Los Pinillos stojí 28 km od Regionálního muzea Albacete. Na letiště Albacete je to 34 km.