Ubytování ve městě Morgovejo

Město Morgovejo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Morgovejo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Morgovejo

Canadina 2
Canadina 2

9,2 / 10 (18 hodnocení)

Canadina 2 se nachází v Morgovejo. Ubytování bylo postaveno v roce 2017 a nabízí klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi. Apartmán má 4 ložnice, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na město. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky a ochotně vám pomůže s plánováním vašeho pobytu. Na letiště León je to 88 km.

Canadina 1
Canadina 1

9 / 10 (1 hodnocení)

Canadina 1 se nachází v Morgovejo v provincii Leon a má balkon. Tento apartmán má výhled na město a hory a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má TV s plochou obrazovkou. Apartmán má kuchyň s lednicí, sporákem, myčkou nádobí a kávovarem. Na letiště León je to 88 km.

Casa abuela Carmen
Casa abuela Carmen

Casa abuela Carmen se nachází v Morgovejo v provincii Leon a nabízí balkon a výhled na hory. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Prázdninový dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí, pračkou, sporákem a mikrovlnnou troubou. Na letiště León je to 88 km.