Ubytování ve městě Moratinos

Město Moratinos se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Moratinos nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Moratinos

Albergue San Bruno
Albergue San Bruno

8,6 / 10 (356 hodnocení)

Albergue San Bruno se nachází v Moratinosu, 24 km od vily Romana La Olmeda, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, společným lounge a terasou. Hosté si mohou zajít na jídlo do restaurace nebo na drink do baru. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Každé ráno se podává snídaně à la carte, italská a vegetariánská. Hosté mohou využít termální koupel. Hosté Albergue San Bruno se mohou v Moratinosu a okolí věnovat různým aktivitám včetně pěší turistiky. Na letiště León je to 75 km.

El Castillo de Moratinos
El Castillo de Moratinos

8,6 / 10 (252 hodnocení)

El Castillo de Moratinos se nachází v Moratinosu a nabízí zahradu, sdílený lounge, bar a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Všechny pokoje mají ložní prádlo. Každé ráno se v hostelu podává kontinentální snídaně. Villa Romana La Olmeda stojí 24 km od El Castillo de Moratinos. Na letiště León je to 75 km.

Hostal Moratinos
Hostal Moratinos

8,4 / 10 (562 hodnocení)

Tento příjemný penzion se nachází v klidném venkovském prostředí malého městečka Moratinos na poutní cestě Camino de Santiago. Nabízí komfortní pokoje s balkonem, TV a bezplatným Wi-Fi. Hostal Moratinos má světlé klimatizované pokoje s výhledem na okolní krajinu. Všechny mají ústřední topení a vlastní koupelnu s fénem. Hostal Moratinos podává denně snídani a restaurace nabízí pestré menu mezinárodních a tradičních španělských jídel. K dispozici je také bar. Penzion má rozsáhlé zahrady, sluneční terasu a pohodlný TV salonek s výběrem knih. Vířivka je k dispozici přibližně od listopadu do března. Personál vám poskytne informace o aktivitách v okolí. Hostal Moratinos se nachází 6 km od dálnice A-231. Do měst Leon a Palencia dojedete autem za 1 hodinu.