Ubytování ve městě Moral de Calatrava

Město Moral de Calatrava se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Moral de Calatrava nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Moral de Calatrava

Casas Rurales La Rinconá
Casas Rurales La Rinconá

9,2 / 10 (6 hodnocení)

Casas Rurales La Rinconá se nachází v Moral de Calatrava, 46 km od Puerta de Toledo, a nabízí klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi a přístupem na terasu. Prázdninový dům má balkon, výhled na město, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K dispozici je také varná deska, toustovač a kávovar. Casas Rurales La Rinconá stojí 43 km od muzea El Quijote a 44 km od katedrály Santa María del Prado.

Palacio del Gobernador
Palacio del Gobernador

8,8 / 10 (29 hodnocení)

Palacio del Gobernador se nachází v Moral de Calatrava, 46 km od Puerta de Toledo, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a restaurací. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí bar a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. K dispozici je pokojová služba a turistické informace. Pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou a některé také balkon. Palacio del Gobernador poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Palacio del Gobernador stojí 43 km od muzea El Quijote a 44 km od katedrály Santa María del Prado.