Ubytování ve městě Monzón de Campos

Město Monzón de Campos se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Monzón de Campos nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Monzón de Campos

Hotel Rural la Concordia
Hotel Rural la Concordia

9,2 / 10 (588 hodnocení)

Nabízí okouzlující pokoje, Hotel Rural la Concordia se nachází v městečku Monzón de Campos. Nabízí restauraci a zahradu. Hotel Rural la Concordia má světlé a atraktivně zařízené pokoje. K dispozici je topení, TV a vlastní koupelna. V restauraci hotelu Concordia si hosté mohou pochutnat na palencianské kuchyni. K dispozici je také terasa, bar a knihovna. Hotel stojí pouhých 20 minut jízdy od Palencie, odkud se snadno dostanete na dálnici A67. Burgos je asi 90 km daleko.

Hotel Hostería de Monzón
Hotel Hostería de Monzón

8,3 / 10 (578 hodnocení)

V ubytování Hotel Hostería de Monzón máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Hostería de Monzón se nachází v Monzónu de Campos, 13 km od katedrály Palencia, a nabízí řadu zařízení včetně bezplatných jízdních kol, zahrady a terasy. Ubytování je vzdálené asi 13 km od vlakového nádraží RENFE v Palencii, 13 km od diecézního muzea umění a 13 km od náměstí Plaza Mayor Palencia. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 13 km od autobusového nádraží Palencia. Pokoje mají šatní skříň. Hotel Hostería de Monzón má vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma a některé pokoje mají také balkon. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Hotel Hostería de Monzón podává snídani formou bufetu nebo kontinentální snídani. Penzion stojí 13 km od divadla Teatro Principal a 14 km od golfového hřiště Isla 2 Aguas. Na letiště Valladolid je to 74 km.