Ubytování ve městě Montseny

Město Montseny se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Montseny nabízíme 12 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Montseny

Endearing Holiday Home in Montseny with Swimming Pool
Endearing Holiday Home in Montseny with Swimming Pool

10 / 10 (1 hodnocení)

Endearing Holiday Home in Montseny with Swimming Pool se nachází v Montseny a nabízí terasu. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis. Prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a rychlovarnou konvicí a 2 koupelny se sprchou a vířivkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat venkovní bazén a zahradu. Na letiště Girona-Costa Brava je to 63 km.

Respira Glamping Montseny
Respira Glamping Montseny

10 / 10 (1 hodnocení)

Respira Glamping Montseny se nachází v Montseny a nabízí ubytování s výhledem na hory, venkovní bazén, zahradu, terasu, bar a gril. Luxusní stan nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. K vybavení patří lednice, varná deska a kávovar. Hosté Respira Glamping Montseny si mohou zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat pěší turistice. Na letiště Girona-Costa Brava je to 64 km.

El Porxo de Can Baixeres
El Porxo de Can Baixeres

9,4 / 10 (109 hodnocení)

Vyhřívaný dům El Porxo de Can Baixeres se nachází v srdci přírodní rezervace Montseny a nabízí zahradu s venkovním bazénem, bezplatné Wi-Fi a fantastický výhled na hory. Dům je zařízený v teplých tónech s dřevěnými prvky a má obývací pokoj s krbem, TV s plochou obrazovkou a hrami. Kuchyň je vybavena sporákem, mikrovlnnou troubou, myčkou nádobí a pračkou. K dispozici je také venkovní gril a zeleninová zahrada. Město Montseny je vzdálené pouhých 400 metrů a do Barcelony dojedete asi za hodinu. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Can Rovira de Fogars
Can Rovira de Fogars

9,4 / 10 (70 hodnocení)

V ubytování Can Rovira de Fogars máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Can Rovira de Fogars se nachází ve městě Montseny v Katalánsku a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavený kuchyňský kout s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K dispozici je také mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Hosté ubytování Can Rovira de Fogars mohou využívat zahradu a v okolí se věnovat pěší turistice a rybaření. Na letiště Girona-Costa Brava je to 60 km.

Sant Roc
Sant Roc

9,3 / 10 (684 hodnocení)

Sant Roc se nachází v Montseny a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge a terasu. Na místě je restaurace a bar. Na místě je neplacené soukromé parkoviště a za příplatek je k dispozici doprava na letiště. Pokoje mají vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma, TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a některé také terasu. Sant Roc podává snídani formou bufetu nebo kontinentální snídani. Na místě je dětské hřiště. Letiště Girona-Costa Brava je vzdáleno 59 km.

CAN MARLET MONTSENY
CAN MARLET MONTSENY

9,3 / 10 (18 hodnocení)

V ubytování CAN MARLET MONTSENY máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento zrekonstruovaný venkovský dům z roku 1870 se nachází v přírodním parku Montseny, biosférické nádrži. Je obklopen stoletými stromy, potoky a zahradou. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi, restauraci a bar. Hotel má terasu a vířivku. Všechny pokoje v penzionu CAN MARLET MONTSENY mají balkon. Pokoje jsou klimatizované a vybavené TV s plochou obrazovkou. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. CAN MARLET MONTSENY stojí 50 km od Barcelony a 24 km od Lloret de Mar. Sant Celoni je 17 km místo.

Ca l'Agnès
Ca l'Agnès

9,1 / 10 (23 hodnocení)

Ca l'Agnès se nachází v Montseny. Tento zrekonstruovaný venkovský dům ze 17. století nabízí bezplatné Wi-Fi. Ubytování má TV a balkon. K dispozici je plně vybavená kuchyň se sporákem a lednicí. Koupelny jsou sdílené a vybavené vanou nebo sprchou. Ze všech pokojů se otevírá výhled na hory a do zahrady. Ca l'Agnès má zahradu a terasu. K dispozici je také dětské hřiště. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně cyklistiky a pěší turistiky. Parkování na místě je zdarma. Tento venkovský dům se nachází 59 km od barcelonského letiště El Prat.

Hostal Montserrat
Hostal Montserrat

8,7 / 10 (285 hodnocení)

Rodinný penzion Hostal Montserrat se nachází 500 metrů od centra města Montseny a nabízí restauraci a zahradu. Relaxovat můžete na terase s nápojem z baru a ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Jednoduše zařízené pokoje mají výhled na hory, psací stůl a vlastní koupelnu s vanou a fénem. K dispozici je také sdílený lounge a přepážka s turistickými informacemi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. K moři je to 30 km a do Barcelony dojedete za 1 hodinu.

Montseny Suites & Apartments
Montseny Suites & Apartments

8,6 / 10 (377 hodnocení)

Montseny Suites & Apartments se nachází v malé vesnici Montseny a nabízí sezónní venkovní bazén a výhled na park Montseny. Nabízí atraktivní apartmá s kuchyňským koutem a dokovací stanicí pro iPod. Montseny Suites nabízí stylové moderní zařízení. Jeho vytápěná apartmá mají prostornou obývací část s krbem a TV s plochou obrazovkou. Kuchyňský kout je vybaven kávovarem, lednicí a myčkou nádobí. V koupelně najdete dešťovou sprchu a toaletní potřeby značky L'Occitane. Restaurace hotelu Montseny nabízí výběr z tradiční katalánské kuchyně, včetně dušeného masa a uzeného masa. Okolní park je ideální pro pěší turistiku, cykloturistiku a jízdu na koni. Nejbližší golfový klub je vzdálený 30 minut jízdy. Montseny stojí přibližně 25 km od pláží v San Pol de Mar.

Hostal l´Ou de Reig
Hostal l´Ou de Reig

8,5 / 10 (235 hodnocení)

Hostal l'Ou de Reig se nachází v přírodní rezervaci Montseny a nabízí rustikální terasu a pokoje s výhledem na hory. Tento rodinný penzion nabízí bezplatné Wi-Fi a kuřecí převrat. Vytápěné pokoje mají trezor, šatní skříň a TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, fén a bezplatné toaletní potřeby. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hotelová restaurace se specializuje na katalánskou kuchyni. Je otevřena v pátek, sobotu, neděli a o svátcích. K dispozici je také sdílený lounge a přepážka s turistickými informacemi. Na místě je neplacené parkoviště a letiště Barcelona El Prat je vzdálené 57 km.

Hotel Sant Bernat
Hotel Sant Bernat

8,2 / 10 (708 hodnocení)

V ubytování Hotel Sant Bernat máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Sant Bernat se nachází v Montseny a nabízí restauraci, sezónní venkovní bazén, bar a sdílený lounge. Tento 3hvězdičkový hotel má zahradu. K dispozici je terasa, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny pokoje mají šatní skříň, TV a vlastní koupelnu. Hotel Sant Bernat podává každé ráno snídani formou bufetu. Na místě si můžete zahrát kulečník. Personál recepce hovoří anglicky, katalánsky a španělsky a ochotně vám poskytne praktické informace o okolí. Hotel Sant Bernat stojí 48 km od Barcelony a 42 km od Girony. Na letiště Girona-Costa Brava je to 33 km.

Sant Marçal del Montseny
Sant Marçal del Montseny

7,9 / 10 (249 hodnocení)

Ubytování se nachází v Montseny, 28 km od katedrály Vic, Sant Marçal del Montseny nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a společným salonkem. Hotel má terasu s výhledem na hory, restauraci a bar. Všechny pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Nechybí ani šatní skříň. Každé ráno se podává à la carte, kontinentální nebo bezlepková snídaně. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 44 km.