Ubytování ve městě Montmajor

Město Montmajor se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Montmajor nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Montmajor

El Forn Rural
El Forn Rural

9,3 / 10 (18 hodnocení)

El Forn Rural se nachází ve městě Montmajor a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled do zahrady. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a rybaření. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. K dispozici je také posezení, pračka a 2 koupelny s fénem. Na místě je dětské hřiště a gril. El Forn Rural stojí 9 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain a 26 km od golfového hřiště Ribera Salada. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell je vzdálené 93 km.

Cal Genís de Montmajor - WIFI
Cal Genís de Montmajor - WIFI

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Cal Genís de Montmajor - WIFI se nachází asi 17 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na hory. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a terasa. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 6 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Cal Genís de Montmajor - WIFI stojí 28 km od golfového hřiště Ribera Salada a 40 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 96 km.

Apartamento 2 Cal Genís - WIFI
Apartamento 2 Cal Genís - WIFI

9,1 / 10 (10 hodnocení)

V ubytování Apartamento 2 Cal Genís - WIFI máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartmán 2 Cal Genís - WIFI se nachází v Montmajoru, 17 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Nabízí výhled do zahrady a terasu. Apartmán má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Apartamento 2 Cal stojí 28 km od golfového hřiště Ribera Salada. Genís - WIFI stojí 40 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 96 km.

Apartamento 1 Cal Genís - WIFI
Apartamento 1 Cal Genís - WIFI

8,7 / 10 (29 hodnocení)

V ubytování Apartamento 1 Cal Genís - WIFI máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartmán 1 Cal Genís - WIFI se nachází v Montmajoru, 17 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Nabízí terasu. Apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 28 km od golfového hřiště Ribera Salada a 40 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 96 km. Cal Genís - WIFI.