Ubytování ve městě Montferri

Město Montferri se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Montferri nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Montferri

Casa Rural Eucaliptus
Casa Rural Eucaliptus

9,4 / 10 (18 hodnocení)

Casa Rural Eucaliptus se nachází asi 42 km od zábavního parku PortAventura a nabízí ubytování s terasou a výhledem do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa Rural Eucaliptus stojí 43 km od zábavního parku Ferrari Land a 29 km od kongresového centra Palacio de Congresos. Na letiště Reus je to 31 km.

Casa Rural Avi Ramon
Casa Rural Avi Ramon

Casa Rural Avi Ramon se nachází asi 29 km od přístavu Tarragona a nabízí výhled na město, zahradu, sdílený lounge a terasu. Venkovský dům má balkon a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Tento venkovský dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a myčkou nádobí, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům má dětské hřiště a gril. Casa Rural Avi Ramon stojí 42 km od zábavního parku PortAventura a 43 km od zábavního parku Ferrari Land. Na letiště Reus je to 31 km.