Ubytování ve městě Montferrer

Město Montferrer se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Montferrer nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Montferrer

Cal Canal
Cal Canal

9,7 / 10 (19 hodnocení)

V ubytování Cal Canal máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cal Canal se nachází v Montferreru a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a 2 koupelny s bidetem a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 25 km od přírodní rezervace Naturlandia a 32 km od svatyně Meritxell. Letiště Andorra–La Seu d'Urgell Airport, 2 km od kanálu Cal.

Cal Peret
Cal Peret

8,7 / 10 (15 hodnocení)

Cal Peret se nachází v pyrenejském městě Bellestar, 10 minut jízdy od La Seu d'Urgell. Nabízí apartmány v horském stylu s bezplatným Wi-Fi a vlastním balkonem s krásným výhledem na hory. Apartmány Cal Peret mají obývací pokoj s pohovkou a TV a kuchyň s varnou deskou, rychlovarnou konvicí a mikrovlnnou troubou. K dispozici je také pračka. Vedle apartmánů najdete restauraci s barem, kde si můžete pochutnat na tradičních místních jídlech. Andorra La Vella, oblíbená nákupní destinace, je vzdálená 35 minut jízdy. Cal Peret stojí jen 1 km od golfového hřiště Aravell Golf Andorra a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a lyžování. La Seu d'Urgell's byl postaven pro olympiádu v roce 1992 Segre Park nabízí kanoistiku a rafting.

Camping Gran Sol
Camping Gran Sol

8,5 / 10 (410 hodnocení)

Camping Gran Sol se nachází v obci Montferrer, 2,5 km od La Seu d'Urgell, a nabízí bungalovy se sdíleným bazénem a lehátky. V kempu je bar-restaurace, supermarket a bezplatné Wi-Fi. Dřevěné bungalovy mají malý obývací pokoj s jídelním stolem a TV. Kuchyňský kout je vybavený lednicí a sporákem. Ve vlastní koupelně najdete sprchu. V restauraci si hosté mohou vychutnat širokou škálu tapas, sendvičů a denního menu. Gamping Gran Sol má velkou zahradu s dětským hřištěm a sportovními zařízeními. K dispozici je také dílna jízdních kol, herna s fotbalovými a tenisovými stoly, společné koupelny a gril. Přírodní rezervace Cadí-Moixeró a Alt Pirineu jsou vzdálené 20 km. Do Andorry la Vella dojedete autem za 25 minut.