Ubytování ve městě Montejo

Město Montejo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Montejo nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Montejo

Wabisabi Townhouse
Wabisabi Townhouse

9,6 / 10 (13 hodnocení)

Wabisabi Townhouse se nachází v Montejo de la Vega de la Serrezuela. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Burgos je to 109 km.

Grande y precioso Ático acogedor
Grande y precioso Ático acogedor

9,4 / 10 (25 hodnocení)

Grande y precioso Ático acogedor se nachází v Montejo, 40 km od náměstí Plaza Mayor Salamanca a 41 km od univerzity v Salamance. V okolí se můžete věnovat rybaření. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a stolnímu tenisu. Apartmán má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Museo Historia de la Automoción je vzdálené 40 km a Univerzita Pontificial v Salamance 41 km. Letiště Salamanca 51 km od Grande y precioso Ático acogedor.

'Mi casita' Típica, Tranquila y Acogedora
'Mi casita' Típica, Tranquila y Acogedora

9,3 / 10 (18 hodnocení)

Ubytování 'Mi casita' Típica, Tranquila s výhledem do zahrady y Acogedora se nachází v Montejo, 41 km od univerzity v Salamance a 40 km od muzea Historia de la Automoción. 40 km od náměstí Plaza Mayor Salamanca. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům se 3 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, pračku a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 41 km od Univerzity Pontificial a muzea Art Deco & Art Nouveau. Na letiště Salamanca je to 51 km.

Tres Navíos en el Mar Casa Rural de 10 habitaciones con baño individual precios web
Tres Navíos en el Mar Casa Rural de 10 habitaciones con baño individual precios web

9 / 10 (1 hodnocení)

Tres Navíos en el Mar Casa Rural de 10 habitaciones con baño se může pochlubit výhledem do zahrady. individuální precios web nabízí ubytování s balkonem a kávovarem, asi 42 km od přírodního parku Hayedo de Tejera Negra. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a terasa. Prázdninový dům má 10 ložnic, 12 koupelen, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici je také vířivka. K dispozici je sdílený lounge a v okolí se lze věnovat lyžování. Tres Navíos en el Mar Casa Rural de 10 habitaciones con baño individuální precios web stojí 137 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas.

HOTEL RURAL LA HUERTA
HOTEL RURAL LA HUERTA

8,4 / 10 (142 hodnocení)

HOTEL RURAL LA HUERTA se nachází v Montejo de la Vega de la Serrezuela a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge a restauraci. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi a bar. Na místě je neplacené soukromé parkoviště a za příplatek je k dispozici kyvadlová doprava na letiště. Všechny pokoje mají šatní skříň. HOTEL RURAL LA HUERTA poskytuje pokoje s vlastní koupelnou s vanou. Každé ráno se podává à la carte a kontinentální snídaně. HOTEL RURAL LA HUERTA nabízí sluneční terasu. Na letiště Burgos je to 109 km.

Casa Rural de la Abuela
Casa Rural de la Abuela

8,4 / 10 (99 hodnocení)

Nabídka zdarma Casa Rural de la Abuela se nachází v malé vesnici Montejo de Tiermes. Hotel provozuje à la carte restauraci, která podává tradiční místní kuchyni. Všechny vytápěné pokoje mají dřevěné trámové stropy, TV a vlastní koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Casa Rural de la Abuela má sdílený lounge, terasu a hernu. V okolí se můžete věnovat celé řadě turistických tras. Aranda de Duero je 70 km daleko a hosté mohou navštívit mnoho vinařství v okolí. Přírodní rezervace Hayedo de Tejera Negra je vzdálená 40 km.