Ubytování ve městě Montblanquet

Město Montblanquet se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Montblanquet nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Montblanquet

Ca L'Olier
Ca L'Olier

10 / 10 (8 hodnocení)

Ca L'Olier se nachází v klidné vesnici Vallbona de les Monges v katalánském pohoří Serra del Tallat. Tato okouzlující chata má moderní interiéry a fantastický výhled. Ca L'Olier se rozkládá na 2 podlažích a má podkroví, terasu, zeleninovou zahradu a terasu v 1. patře s výhledem na les a vesnici. Má 3 dvoulůžkové ložnice s manželskou postelí a obývací pokoj s jídelnou, pohovkou a TV s plochou obrazovkou. V chatě je zdarma dostupné Wi-Fi. V prostorné kuchyni je trouba, varná deska, kávovar, myčka a pračka. Hosté by si měli přivézt zásoby, protože v okolí nejsou žádné obchody ani restaurace. Vallbona de les Monges je domovem slavného kláštera Santa María de Vallbona. Můžete se také věnovat pěší turistice, cyklistice nebo jízdě na koni po cisterciánských nebo Sant Jaume. Lleida a Tarragona jsou vzdálené 50 minut jízdy.

Refugi MARILLUNA
Refugi MARILLUNA

9,3 / 10 (7 hodnocení)

Refugi MARILLUNA se nachází v Montblanquetu, 10 km od kláštera Valbona de les Monges a 20 km od kláštera Poblet. Nabízí terasu a výhled na hory. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. Refugi MARILLUNA stojí 42 km od kláštera Santes Creus a 49 km od Gaudího centra Reus. Na letiště Reus je to 51 km.

MARILLUNA aixoplucrural
MARILLUNA aixoplucrural

8,1 / 10 (70 hodnocení)

MARILLUNA aixoplucrural se nachází v obci Montblanquet a nabízí ubytování se soukromým bazénem, výhledem do zahrady a terasou. Nabízí terasu a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 1 koupelnu se sprchou. A bazén Bungalov má 1 ložnici a 2 koupelny. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Hosté si mohou zaplavat v krytém bazénu, relaxovat v zahradě nebo se projet na kole. Na letiště Reus je to 39 km.