Ubytování ve městě Montardit

Město Montardit se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Montardit nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Montardit

Casa Duc
Casa Duc

9,8 / 10 (38 hodnocení)

Casa Duc se nachází v Montarditu a nabízí zahradu, terasu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a stolnímu tenisu. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si můžete zakoupit skipasy. Letiště Andorra–Na letiště La Seu d'Urgell je to 56 km.

Casa Jonico
Casa Jonico

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Casa Jonico se nachází v Montarditu a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Chata má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 3 koupelny se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V chatě je k dispozici prodej skipasů a lyžárna. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 57 km.

Paller de Bordalé
Paller de Bordalé

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Paller de Bordalé se nachází v Montarditu v Katalánsku a nabízí balkon. Tento prázdninový dům nabízí sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat ve společném salonku. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 57 km.