Ubytování ve městě Montanúy

Město Montanúy se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Montanúy nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Montanúy

Casa rural Quintana - Montanuy
Casa rural Quintana - Montanuy

8 / 10 (1 hodnocení)

Casa rural Quintana - Montanuy se nachází v Montanúy a nabízí zahradu a gril. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou, lednicí, pračkou, varnou deskou a toustovačem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Casa rural Quintana - Montanuy nabízí stolní tenis a v okolí se lze věnovat pěší turistice nebo lyžování. Ubytování je vzdálené 35 km od Vielhy a 45 km od Benasque. Na letiště Lleida-Alguaire je to 82 km.

Relax en el Pirineo
Relax en el Pirineo

7 / 10 (1 hodnocení)

Relax en El Pirineo nabízí ubytování s výhledem na hory, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. 24 km od kostela Santa Maria de Cardet a 25 km od kostela Sant Feliu de Barruera. Chata má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také vířivka. Relax en el Pirineo stojí 28 km od kostela Narození Páně Durra a 30 km od kostela Durro Sant Quirc. Na letiště Lleida-Alguaire je to 126 km.