Ubytování ve městě Monrós

Město Monrós se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Monrós nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Monrós

CASA RUGALL
CASA RUGALL

9,2 / 10 (21 hodnocení)

CASA RUGALL se nachází ve městě Monrós a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 104 km.

Magnífic apartament de muntanya amb encant a la Vall Fosca. Tranquil.litat i natura. Bones excursións.
Magnífic apartament de muntanya amb encant a la Vall Fosca. Tranquil.litat i natura. Bones excursións.

8,9 / 10 (17 hodnocení)

Magnífic apartament de muntanya amb encant a la Vall Fosca se nachází ve městě Monrós v Katalánsku. Tranquil.litat i natura. Výlety na kosti. Má zahradu. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a rybaření. Apartmán má DVD přehrávač, kuchyňský kout s lednicí, myčkou nádobí a sporákem, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 2 ložnice a 2 koupelny s bidetem a vanou. K dispozici je TV s plochou obrazovkou a CD přehrávač. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 104 km.