Ubytování ve městě Monóvar

Město Monóvar se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Monóvar nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Monóvar

Grapevine Manor
Grapevine Manor

9,5 / 10 (64 hodnocení)

V ubytování Grapevine Manor máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Grapevine Manor se nachází v Monóvaru a nabízí ubytování s výhledem na hory, venkovní bazén, zahradu, terasu a bar. Tento venkovský dům nabízí Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Některé apartmány mají satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Grapevine Manor podává kontinentální snídani. Hosté mohou využívat vířivku. Hosté Grapevine Manor si mohou zahrát kulečník a v okolí se věnovat pěší turistice nebo cyklistice. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 54 km.

Apartamento en Edificio Tortosa
Apartamento en Edificio Tortosa

9 / 10 (16 hodnocení)

Apartamento en se nachází v Monóvaru ve Valencii. Edificio Tortosa nabízí klimatizované ubytování, 46 km od Santa Pola. Apartmán má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou, pračku a 1 koupelnu s bidetem. Apartamento en Edificio Tortosa stojí 39 km od Alicante a 27 km od Elche. Na letiště Alicante je to 41 km.

APARTAMENTO TURISTICO MILLAN
APARTAMENTO TURISTICO MILLAN

8,8 / 10 (10 hodnocení)

APARTAMENTO TURISTICO MILLAN se nachází v Monóvaru, 41 km od vlakového nádraží Alicante a Explanada de España. Nabízí bezplatné Wi-Fi, terasu a klimatizaci. Nabízí výhled na město a balkon. Tento apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze pronajmout auto. APARTAMENTO TURISTICO MILLAN stojí 42 km od katedrály San Nicolas a muzea současného umění v Alicante. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 39 km.

Ruim appartement tot 6 personen
Ruim appartement tot 6 personen

8,7 / 10 (21 hodnocení)

V ubytování Ruim appartement tot 6 personen máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ruim appartement tot 6 personen se nachází v Monóvaru, 40 km od vlakového nádraží Alicante, 41 km od Explanada de España a 42 km od katedrály San Nicolas. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Ubytování je vzdálené 49 km od solného muzea Santa Pola a 36 km od baziliky Santa María. Tento klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Apartmán je vzdálený 42 km od Muzea současného umění Alicante a 43 km od provinčního archeologického muzea Alicante. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 39 km.

Apartamento Completo
Apartamento Completo

8,5 / 10 (51 hodnocení)

Apartamento Completo se nachází v Monóvaru, 42 km od Explanada de España, katedrály San Nicolas a muzea současného umění v Alicante. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nachází se 41 km od vlakového nádraží v Alicante a nabízí terasu a bezplatné parkování. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 43 km od provinčního archeologického muzea Alicante a 49 km od solného muzea Santa Pola. Letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je vzdáleno 40 km.