Ubytování ve městě Monistrol

Město Monistrol se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Monistrol nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Monistrol

Apartaments Agulles de Montserrat
Apartaments Agulles de Montserrat

9,3 / 10 (122 hodnocení)

Apartaments Agulles de Montserrat se nachází v Monistrolu, 43 km od Camp Nou a 46 km od vlakového nádraží Sants. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradu s terasou a výhledem na hory. Apartmány mají klimatizaci, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba, varná deska, kávovar a rychlovarná konvice. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Apartmán je vzdálený 46 km od zábavního parku Tibidabo. Na barcelonské letiště El Prat je to 49 km.

Casa iaia
Casa iaia

9,3 / 10 (85 hodnocení)

Casa iaia se nachází 44 km od Camp Nou a 46 km od vlakového nádraží Sants. Nabízí bezplatné Wi-Fi a gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 46 km od zábavního parku Tibidabo. Casa iaia stojí 50 km od barcelonského letiště El Prat. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Montserrat La Calsina
Montserrat La Calsina

9,3 / 10 (31 hodnocení)

Montserrat La Calsina se nachází v Monistrolu a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Tento venkovský dům má TV s plochou obrazovkou. K dispozici je kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, sprcha s toaletními potřebami zdarma a fén. Kemp Camp Nou je vzdálený 50 km. Na barcelonské letiště El Prat je to 56 km.

Fonda La Masia Del Sola
Fonda La Masia Del Sola

9 / 10 (116 hodnocení)

Fonda La Masia Del Sola se nachází ve starém statku uprostřed krásných středomořských lesů a nabízí dobře známou restauraci. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a parkování zdarma. La Masia Del Sola nabízí elegantní a moderní pokoje zařízené v neutrálních barvách. Mají odhalené kamenné zdi a dřevěné trámy. Ve vlastní koupelně najdete hydromasážní vanu. Restaurace hotelu Masia Del Sola podává kreativní, ale tradiční katalánskou kuchyni. Hosté si mohou vychutnat jídla, jako je pečená treska. Tento dům se nachází v Monistrol de Calders v provincii Barcelona. Nachází se 22 km od města Manresa a 33 km od města Sabadell.

Cal Gaitero
Cal Gaitero

8,1 / 10 (90 hodnocení)

Cal Gaitero je plně vybavený apartmán, který se nachází v městečku Monistrol na úpatí přírodní rezervace Montserrat, 5 minut chůze od místních obchodů a restaurací. Apartmán má TV, balkon a posezení. Kuchyňský kout je vybaven varnou deskou, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Apartmán má 1 ložnici s oddělenými postelemi a koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Z 10 minut chůze vzdáleného vlakového nádraží Monistrol de Montserrat jezdí vlak do krásné Barcelony. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika, cyklistika a poznávání krajiny.

Apartments Mo
Apartments Mo

8 / 10 (299 hodnocení)

Apartments Mo se nachází v Monistrolu, 44 km od Camp Nou a 46 km od vlakového nádraží Sants. Nabízí výhled na hory, bar a bezplatné Wi-Fi. Apartmány mají klimatizaci, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou a fénem. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba, varná deska, kávovar a rychlovarná konvice. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Apartmán je vzdálený 46 km od zábavního parku Tibidabo. Apartmány Mo jsou vzdálené 50 km od barcelonského letiště El Prat. Za příplatek je k dispozici kyvadlová doprava na letiště.

Guilleumes Montserrat
Guilleumes Montserrat

7,7 / 10 (523 hodnocení)

Guilleumes Montserrat se nachází v Monistrolu v přírodní rezervaci Montserrat, 8 km od známého kláštera Montserrat, a nabízí restauraci a pokoje s bezplatným Wi-Fi a výhledem na hory. Všechny útulné pokoje jsou elegantně a prakticky zařízené a zahrnují TV s plazmovou obrazovkou, klimatizaci, vytápění a vlastní koupelnu. Snídaně, oběd a večeře si můžete vychutnat v restauraci Guilleumes s nabídkou moderních katalánských jídel se surovinami z místní produkce. K dispozici jsou obědové balíčky a na místě lze zajistit i různé oslavy. Hotel stojí pouhých 800 metrů od vlakového nádraží Rack, odkud se dostanete ke klášteru, a vlakového nádraží Monistrol de Montserrat FGC se spojením k barcelonskému náměstí Plaza España. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří turistika a cykloturistika. Hotel Guilleumes leží v blízkosti neplaceného veřejného parkoviště, 15 km od Manresy a 45 minut jízdy od Barcelony.