Ubytování ve městě Mondrón

Město Mondrón se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Mondrón nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mondrón

Villa Mondriana
Villa Mondriana

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Villa Mondriana se nachází ve městě Mondrón, 48 km od muzea Jorge Rando a 49 km od muzea skla a křišťálu. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Vila má herní konzoli, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 2 ložnice a 2 koupelny se sprchou a vanou. K dispozici je satelitní TV s plochou obrazovkou, DVD přehrávač, počítač a notebook. Vila stojí 49 km od Picassova muzea a pevnosti Alcazaba. Na letiště Malaga je to 56 km.

Villa La Fuente
Villa La Fuente

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa La Fuente se nachází asi 48 km od muzea Jorge Rando a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na bazén. Vila se soukromým bazénem, grilem a bezplatným Wi-Fi. Tato klimatizovaná vila má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Vila stojí 48 km od Muzea skla a křišťálu a Picassova muzea. Na letiště Malaga je to 56 km.

Villa Las Golondrinas
Villa Las Golondrinas

7 / 10 (5 hodnocení)

Villa Las Golondrinas se nachází v Mondrónu a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a přístupem do zahrady s celoročním venkovním bazénem. Tato vila má vlastní bazén, gril a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na jezero. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Villa Las Golondrinas stojí 48 km od muzea Jorge Rando a 49 km od Muzea skla a krystalů. Na letiště Malaga je to 58 km.

Cortijo La Loma El Borge by Ruralidays
Cortijo La Loma El Borge by Ruralidays

7 / 10 (3 hodnocení)

Cortijo La Loma El Borge by Ruralidays se nachází ve městě Mondrón, pouhých 48 km od muzea skla a křišťálu, a nabízí ubytování s terasou, grilem a bezplatným Wi-Fi. Nachází se 47 km od muzea Jorge Rando a nabízí sezónní venkovní bazén a bezplatné parkování. K dispozici jsou také 2 koupelny. Prázdninový dům je vzdálený 48 km od Picassova muzea a pevnosti Alcazaba. Cortijo La Loma El Borge by Ruralidays stojí 55 km od letiště Malaga.

Beautiful apartment in Mondron with Outdoor swimming pool, WiFi and 1 Bedrooms
Beautiful apartment in Mondron with Outdoor swimming pool, WiFi and 1 Bedrooms

Beautiful apartment in Mondron with Outdoor swimming pool, Wi-Fi and 1 Bedrooms se nachází v Mondrónu, pouhých 46 km od muzea Jorge Rando, a nabízí ubytování s výhledem na hory, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Tento apartmán má balkon. Tento klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, TV, jídelní kout a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Muzeum skla a křišťálu a Picassovo muzeum jsou vzdálené 47 km. Beautiful apartment in Mondron with Outdoor swimming pool, Wi-Fi and 1 Bedrooms je vzdálený 54 km od letiště Malaga.

Stunning apartment in Mondron with Outdoor swimming pool, WiFi and 1 Bedrooms
Stunning apartment in Mondron with Outdoor swimming pool, WiFi and 1 Bedrooms

Stunning apartment in Mondron with Outdoor swimming pool, Wi-Fi and 1 Bedrooms se nachází v Mondrónu, pouhých 46 km od muzea Jorge Rando, a nabízí ubytování s výhledem na hory, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Tento apartmán má balkon. Tento klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, TV, jídelní kout a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Muzeum skla a křišťálu a Picassovo muzeum jsou vzdálené 47 km. Na letiště Malaga je to 54 km.