Ubytování ve městě Molinos

Město Molinos se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Molinos nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Molinos

Corral De La Solana
Corral De La Solana

9 / 10 (2 hodnocení)

Corral De La Solana se nachází asi 44 km od Motorlandu a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Letiště Castellón-Costa Azahar je vzdálené 133 km.

Hostal de la Villa Molinos
Hostal de la Villa Molinos

7,6 / 10 (135 hodnocení)

Hostal de la Villa Molinos se nachází v Molinosu a nabízí terasu, restauraci, bar a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Některé pokoje mají terasu s výhledem na město. Všechny pokoje v penzionu mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Standardem je také šatní skříň. Hostal de la Villa Molinos podává každé ráno kontinentální snídani. Motorland je vzdálený 44 km. Letiště Castellón-Costa Azahar je vzdálené 133 km.