Ubytování ve městě Molejón

Město Molejón se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Molejón nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Molejón

Cabaña Bioxana
Cabaña Bioxana

9,6 / 10 (12 hodnocení)

V ubytování Cabaña Bioxana máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cabaña Bioxana se nachází v Molejónu. Tato chata má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Chata má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu s fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Cabaña Bioxana stojí 111 km od letiště Asturias.

Vivienda Vacacional Bioxana
Vivienda Vacacional Bioxana

9 / 10 (19 hodnocení)

V ubytování Vivienda Vacacional Bioxana máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Vivienda Vacacional Bioxana se nachází v Molejónu a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Venkovský dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. Nechybí ani toustovač a kávovar. Vivienda Vacacional Bioxana nabízí dětské hřiště. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Na letiště Asturias je to 111 km.