Ubytování ve městě Miyares

Město Miyares se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Miyares nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Miyares

Casona De Miyares
Casona De Miyares

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Ubytování se nachází v Miyares, 45 km od jezera Covadonga a 22 km od muzea Sidra. Casona De Miyares nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradou s terasou a výhledem na hory. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma a kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Apartmán stojí 24 km od muzea Jurásico de Asturias a 34 km od La Cueva de Tito Bustillo. Casona De Miyares leží 87 km od letiště Asturias.

Miyares casa rural
Miyares casa rural

8,1 / 10 (19 hodnocení)

Miyares casa rural se nachází ve městě Miyares, 45 km od jezera Covadonga a 21 km od muzea Sidra. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Tento prázdninový dům se nachází 34 km od La Cueva de Tito Bustillo a 40 km od Bufones de Pria. Prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou. Prázdninový dům stojí 23 km od muzea Jurásico de Asturias a 34 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes. Letiště Asturias 86 km od Miyares casa rural.