Ubytování ve městě Miravet

Město Miravet se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Miravet nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Miravet

El barrio medieval de Miravet
El barrio medieval de Miravet

10 / 10 (3 hodnocení)

El barrio středověké de Miravet nabízí ubytování v Miravetu, 48 km od přístavu Els. Nabízí terasu, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Reus je to 64 km.

Masia Rural L'Hort de Maso
Masia Rural L'Hort de Maso

9,8 / 10 (21 hodnocení)

Masia Rural L'Hort de Maso se nachází v Miravetu a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu, terasu, Wi-Fi zdarma a výhled na hory. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaná vila má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště a v okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Reus je to 63 km.

Els Canterers
Els Canterers

9,5 / 10 (82 hodnocení)

Els Canterers in Miravet je venkovský dům v Miravetu, 1 km od řeky Ebro. Má kamenné zdi, dřevěné trámové stropy a sluneční terasu se sezónní vířivkou zdarma. Klimatizované pokoje jsou zařízené v rustikálním stylu a mají dlážděnou podlahu a šatní skříň. Ve vlastní koupelně najdete sprchu a fén. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. K dispozici je také sdílený lounge. Els Canterers je vzdálen 45 minut jízdy od Tortosy a Středozemního moře.

Cal Pigat
Cal Pigat

9,3 / 10 (24 hodnocení)

Cal Pigat se nachází asi 48 km od přístavu Els a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Reus je to 64 km.

Apartamento a los pies del río Ebro
Apartamento a los pies del río Ebro

8,3 / 10 (20 hodnocení)

Apartamento a los pies del río Ebro se nachází v Miravetu, 48 km od přístavu Els. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Tento apartmán nabízí výhled na město a řeku a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Reus je to 64 km.

Romántica suite con vistas al río Ebro
Romántica suite con vistas al río Ebro

8,2 / 10 (11 hodnocení)

Romántica suite con vistas al río s výhledem na město Ebro nabízí ubytování s terasou, asi 48 km od přístavu Els. Výhled směřuje na řeku. Tento klimatizovaný apartmán má 2 ložnice a 1 koupelnu s bidetem, sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Reus je to 64 km.

Casa acogedora con barbacoa
Casa acogedora con barbacoa

8 / 10 (1 hodnocení)

Casa acogedora con barbacoa se nachází v Miravetu, 48 km od přístavu Els, a nabízí ubytování s výhledem na řeku. Nabízí terasu, výhled na město a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Reus je to 64 km.

CASA ANNA
CASA ANNA

8 / 10 (1 hodnocení)

CASA ANNA se nachází v letovisku Miravet v Katalánsku a nabízí terasu a výhled na město. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 48 km od přístavu Els a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Reus je to 64 km.