Ubytování ve městě Mingorría

Město Mingorría se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Mingorría nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mingorría

Casa Rural El Boyo
Casa Rural El Boyo

9,1 / 10 (10 hodnocení)

Casa Rural El Boyo se nachází 11 km od zahrady La Viña a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Hosté si zde mohou zahrát kulečník a stolní tenis. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Personál recepce hovoří německy, anglicky, španělsky a francouzsky a ochotně vám poskytne praktické informace o okolí. Na místě je dětské hřiště. Po dni stráveném pěší turistikou nebo rybařením mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Casa Rural El Boyo stojí 12 km od kláštera La Encarnación a inkarnačního kláštera. Na letiště Salamanca je to 99 km.

La Rinconera
La Rinconera

8,4 / 10 (16 hodnocení)

La Rinconera se nachází asi 11 km od zahrady La Viña a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Nachází se 12 km od inkarnačního kláštera a nabízí bezplatné Wi-Fi a sdílenou kuchyň. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří německy, anglicky, španělsky a francouzsky. Na místě je dětské hřiště. Po dni stráveném pěší turistikou nebo rybařením mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. La Rinconera stojí 12 km od kláštera La Encarnación a inkarnačního parku. Na letiště Salamanca je to 99 km.

One bedroom house with jacuzzi enclosed garden and wifi at Mingorria
One bedroom house with jacuzzi enclosed garden and wifi at Mingorria

Mingorria se nachází v Mingorríi, 12 km od inkarnačního kláštera, 12 km od kláštera La Encarnación i od inkarnačního parku. Ubytování je vzdálené 11 km od zahrady La Viña a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má 1 ložnici, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Prázdninový dům je vzdálený 12 km od autobusového nádraží Avila a 13 km od katedrály Ávila. Na letiště Salamanca je to 99 km.