Ubytování ve městě Minaya

Město Minaya se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Minaya nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Minaya

La Escapada
La Escapada

9,3 / 10 (143 hodnocení)

V ubytování La Escapada máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Escapada se nachází v Minayi, 45 km od Albacete. Nabízí apartmány s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmány jsou dřevěné a mají 2 nebo 3 ložnice a koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je posezení, jídelní stůl a kuchyň s myčkou, sporákem a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také terasa s terasou, grilem a venkovním nábytkem. Za příplatek mohou hosté využívat krytý bazén. La Escapada stojí 24 km od obce Villarrobledo a 14 km od města La Roda.Do Madridu a Murcie dojedete autem asi za 2 hodiny.

Antolin Guest House
Antolin Guest House

7,3 / 10 (55 hodnocení)

Antolin Guest House se nachází v Minayi, 45 km od Belmonte. Na místě je restaurace. Antolin Guest House poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Antolin Guest House stojí 37 km od Alarcónu a 24 km od Villarrobleda.