Ubytování ve městě Milmanda

Město Milmanda se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Milmanda nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Milmanda

Casa rural en un entorno mágico
Casa rural en un entorno mágico

8,8 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování Casa rural en un entorno mágico máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa rural en un entorno mágico se nachází v obci Milmanda, 37 km od termálních pramenů As Burgas, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a nepřetržitě otevřenou recepcí. Nachází se 40 km od svatyně Nossa Senhora da Peneda a nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má TV s plochou obrazovkou. Apartmán má kuchyň s lednicí, sporákem, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Každé ráno se podává snídaně à la carte. Casa stojí 37 km od výstaviště Auditorium. rural en un entorno mágico. Na letiště Vigo je to 86 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Alcázar Milmanda
Alcázar Milmanda

7,5 / 10 (41 hodnocení)

Alcázar Milmanda se nachází v obci Milmanda, 38 km od termálních pramenů As Burgas, a nabízí zahradu, terasu a výhled na hory. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 41 km od svatyně Nossa Senhora da Peneda. Všechny pokoje mají klimatizaci, TV a některé také balkon. Nechybí ani ložní prádlo. Alcázar Milmanda podává à la carte nebo kontinentální snídani. V restauraci se podává pizza, španělská kuchyně a steaky. Na požádání jsou k dispozici také vegetariánská, bezmléčná a bezlepková jídla. Alcázar Milmanda stojí 37 km od výstaviště Auditorium. Na letiště Vigo je to 86 km.