Ubytování ve městě Miguelturra

Město Miguelturra se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Miguelturra nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Miguelturra

Hotel San Juan
Hotel San Juan

9,2 / 10 (123 hodnocení)

Tento hotel nabízí bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a jednoduché, klimatizované pokoje s TV s plochou obrazovkou. Město Ciudad Real je vzdálené jen 3 km a nedaleko je k dispozici bezplatné parkoviště. Hotel San Juan má prakticky zařízené pokoje. Všechny pokoje mají psací stůl a vlastní koupelnu se základním vybavením. San Juan se nachází ve městě Miguelturra, kde najdete různé malé obchody, bary a restaurace. Snadno se odtud dostanete na dálnici A43. Do historického centra Ciudad Real dojedete za 5 minut.

Hospedería Hotel Don Quijote
Hospedería Hotel Don Quijote

8,1 / 10 (443 hodnocení)

Hotel Don Quijote se nachází ve městě Miguelturra, 3 km od města Ciudad Real. Nabízí klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi, topením a TV s plochou obrazovkou. Každý pokoj má vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou a toaletními potřebami zdarma. Hotel má různé společné salonky, včetně TV lounge. Hotel Don Quijote se nachází naproti kostelu Santísimo Cristo, známému svým kruhovým tvarem. V okruhu 5 minut chůze najdete různé restaurace a bary. Na vlakové nádraží Miguelturra dojdete za 12 minut.