Ubytování ve městě Mieres

Město Mieres se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Mieres nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mieres

Harveys Homestay - Adults only
Harveys Homestay - Adults only

9,2 / 10 (122 hodnocení)

Harveys Homestay - Adults only se nachází v obci Mieres a nabízí ubytování s výhledem na hory, venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge a terasu. Tento venkovský dům nabízí Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Harveys Homestay - Adults only podává každé ráno snídani formou bufetu a kontinentální snídani. Ubytování je vzdálené 33 km od vlakového nádraží Girona a 48 km od Dalího muzea. Na letiště Girona-Costa Brava je to 46 km.

Mas Ombravella
Mas Ombravella

9,1 / 10 (174 hodnocení)

Mas Ombravella se nachází ve městě Mieras a nabízí jízdu na kole, segway a na koni. Hotel stojí 39 km od Girony a 48 km od letiště Costa Brava Girona. Mas Ombravella má apartmány s 1 nebo 2 ložnicemi, kuchyní a plně vybavenou koupelnou. Hosté mohou využívat sdílený lounge. Hosté mohou využívat společný gril a společný bazén. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří jízda na koni. V okolí se můžete věnovat cyklistice, pěší turistice a dalším aktivitám. Mas Ombravella stojí 49 km od Roses. Na letiště Girona-Costa Brava je to 28 km.

Mas Planella Casa Rural
Mas Planella Casa Rural

8,5 / 10 (27 hodnocení)

Mas Planella Casa Rural se nachází v obci Mieres a nabízí zahradu, terasu, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tato klimatizovaná vila má 5 ložnic, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 35 km od vlakového nádraží Girona a 50 km od Dalího muzea. Na letiště Girona-Costa Brava je to 48 km.

Vivalidays Casa Rural Anna Mieres Gerona
Vivalidays Casa Rural Anna Mieres Gerona

Vivalidays Casa Rural Anna Mieres Gerona se nachází ve městě Mieres, 34 km od vlakového nádraží Girona, 49 km od Dalího muzea a 34 km od mostu Pont de Pedra, a nabízí zahradu a gril. Tento prázdninový dům má balkon. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na vlakové nádraží Figueres Vilafant je to 48 km. Vivalidays Casa Rural Anna Mieres Gerona leží 48 km od letiště Girona-Costa Brava.