Ubytování ve městě Méntrida

Město Méntrida se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Méntrida nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Méntrida

Alojamiento La Casita IHG
Alojamiento La Casita IHG

9,6 / 10 (17 hodnocení)

Alojamiento La Casita IHG se nachází v Méntridě a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s venkovním bazénem. Toto ubytování v soukromí má TV s plochou obrazovkou a sdílenou koupelnu s bezplatnými toaletními potřebami, fénem a bidetem. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Alojamiento La Casita IHG má také terasu. Na místě si můžete zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat cyklistice. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 77 km.

Casa Rural La Casa de la Abuela
Casa Rural La Casa de la Abuela

9,5 / 10 (11 hodnocení)

Casa Rural La Casa de la Abuela se nachází v Méntridě a nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 6 ložnic, 5 koupelen, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Hosté mohou využívat venkovní bazén. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 73 km.

Villa Giralda
Villa Giralda

7,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa Giralda se nachází v Méntridě v regionu Castilla-La Mancha a nabízí balkon. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má přímý přístup na terasu s výhledem do zahrady, 1 ložnici a plně vybavenou kuchyň. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 78 km.