Ubytování ve městě Mengibar

Město Mengibar se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Mengibar nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mengibar

HOTEL PALACIO DE MENGIBAR
HOTEL PALACIO DE MENGIBAR

9 / 10 (1773 hodnocení)

V ubytování HOTEL PALACIO DE MENGIBAR máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. HOTEL PALACIO DE MENGIBAR se nachází v Mengibaru, 26 km od vlakového nádraží Jaén, a nabízí zahradu, soukromé parkoviště, sdílený lounge a terasu. Tento 4hvězdičkový hotel nabízí restauraci a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Ubytování je nekuřácké a leží 27 km od muzea provincie Jaén. Pokoje jsou vybavené psacím stolem. HOTEL PALACIO DE MENGIBAR poskytuje pokoje vybavené TV s plochou obrazovkou a fénem. Každé ráno se podává kontinentální snídaně a snídaně formou bufetu. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky a francouzsky. HOTEL PALACIO DE MENGIBAR stojí 30 km od katedrály Jaén. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 117 km.

Mengibar apartment
Mengibar apartment

8,8 / 10 (10 hodnocení)

Mengibar apartment se nachází v Mengibaru, 26 km od vlakového nádraží Jaén a muzea provincie Jaén, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Nabízí výhled na hory a je vzdálen 30 km od katedrály Jaén. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 117 km.