Ubytování ve městě Menaka

Město Menaka se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Menaka nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Menaka

Urresillo Landetxea
Urresillo Landetxea

9,2 / 10 (185 hodnocení)

Urresillo Landetxea se nachází na okraji obce Meñaka a nabízí bezplatné Wi-Fi, terasu a gril. Apartmán je vzdálený 6,4 km od města Mungia. Toto ubytování s možností vlastního stravování má dlážděnou podlahu a útulný obývací pokoj s krbem a TV s plochou obrazovkou. V kuchyni je mikrovlnná trouba a myčka nádobí. Pokoje mají odhalené dřevěné trámy, kamenné zdi a topení. Ve vlastní koupelně najdete sprchu. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Tato oblast je ideální pro pěší turistiku a cykloturistiku.Apartmán je vzdálený 25 minut jízdy od golfového klubu Derio. Country Club Laukariz je vzdálený 9 km. Urresillo Landetxea stojí 20 minut jízdy od letiště Bilbao.

Casa Rural Barturen
Casa Rural Barturen

9,1 / 10 (18 hodnocení)

Casa Rural Barturen se nachází 21 km od lanovky Artxanda a nabízí ubytování se zahradou, terasou a sdílenou kuchyní. Tento venkovský dům nabízí Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny apartmány mají terasu s výhledem na město, kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu. K dispozici je také mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Casa Rural Barturen stojí 21 km od katedrály v Santiagu a 22 km od divadla Arriaga. Na letiště Bilbao je to 16 km.

Bekoabadene
Bekoabadene

8,3 / 10 (486 hodnocení)

V ubytování Bekoabadene máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Bekoabadene se nachází v městečku Meñaca a nabízí společnou terasu a gril. Tento venkovský dům nabízí bezplatné Wi-Fi a obývací prostor s TV s plochou obrazovkou. Každý pokoj má 1 manželskou postel nebo 2 samostatné postele a koupelnu se sprchou. K dispozici je sdílená kuchyň, kde si můžete připravit jídlo, a herna. K dispozici jsou také turistické informace. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a surfování. Bekoabadene stojí 9 km od nejbližší pláže a 10 minut jízdy od letiště Bilbao.