Ubytování ve městě Melendreros

Město Melendreros se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Melendreros nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Melendreros

Casa Melendreros
Casa Melendreros

9,5 / 10 (47 hodnocení)

Casa Melendreros nabízí ubytování s výhledem do zahrady, terasou a rychlovarnou konvicí, asi 39 km od náměstí Plaza de España. Nabízí gril a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Prázdninový dům stojí 14 km od muzea Sidra a 29 km od La Casa del Agua. Na letiště Asturias je to 72 km.

Albergue De Fayacaba
Albergue De Fayacaba

8,8 / 10 (62 hodnocení)

Albergue De Fayacaba se nachází v Melendreros a nabízí sdílený lounge, terasu, restauraci a bar. Hotel stojí přibližně 40 km od náměstí Plaza de España, 42 km od náměstí Plaza de la Constitución a 16 km od muzea Sidra. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, doprava na letiště, turistické informace a bezplatné Wi-Fi. Všechny pokoje v hostelu mají šatní skříň. Albergue De Fayacaba poskytuje pokoje s kabelovou TV s plochou obrazovkou. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Albergue De Fayacaba stojí 23 km od La Casa del Agua a 36 km od přírodního parku Redes. Na letiště Asturias je to 74 km.