Ubytování ve městě Mecina Fondales

Město Mecina Fondales se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Mecina Fondales nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mecina Fondales

Hotel De Mecina Fondales
Hotel De Mecina Fondales

9,2 / 10 (146 hodnocení)

V ubytování Hotel De Mecina Fondales máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ubytování se nachází v Mecina Fondales v Andalusii, 37 km od Granady. Hotel De Mecina Fondales se může pochlubit venkovním bazénem, sezónním venkovním bazénem a terasou. Na místě je bar. Některé pokoje mají pohodlné posezení. Některé pokoje mají výhled na hory nebo bazén. Standardem je vlastní koupelna s vanou. K dispozici jsou také bezplatné toaletní potřeby a fén. HOTEL DE MECINA FONDALES poskytuje bezplatné Wi-Fi ve společných prostorách. Recepce je otevřená nepřetržitě. Hotel De Mecina Fondales stojí 80 km od pohoří Sierra Nevada a 39 km od města Almuñécar. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 50 km.

Apartamento El Refugio de Mecina
Apartamento El Refugio de Mecina

9,1 / 10 (17 hodnocení)

Apartamento El Refugio de Mecina se nachází v Mecina Fondales. Nabízí turistické informace a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdáleno 84 km.

Casa Africa
Casa Africa

8,8 / 10 (37 hodnocení)

Casa Africa se nachází v Mecina Fondales a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Apartmán má balkon a výhled do zahrady. Venkovský dům s terasou a výhledem na město má 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 84 km.

Casa Natalia
Casa Natalia

8,8 / 10 (12 hodnocení)

Casa Natalia se nachází v Granadě a nabízí zahradu, venkovní bazén a výhled na hory. Poskytuje výhled na bazén a je vzdálen 31 km od Lanjarónu. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 koupelny, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Hosté mohou využívat vířivku. Casa Natalia poskytuje službu půjčení jízdních kol. Ubytování je vzdálené 103 km od Sierra Nevady a 67 km od Almuñécaru. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 96 km.

L'atelier B&B
L'atelier B&B

8,4 / 10 (134 hodnocení)

L'atelier B&B se nachází v Mecina Fondales a nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky, bezplatné Wi-Fi a restauraci. Pokoje mají vlastní koupelnu. L'atelier B&B stojí 75 km od Granady a 2 hodiny jízdy autem od pohoří Sierra Nevada. Na letiště Federico García Lorca je to 90 km.