Ubytování ve městě Matarrubia

Město Matarrubia se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Matarrubia nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Matarrubia

Antiguo pajar
Antiguo pajar

9,2 / 10 (9 hodnocení)

Antiguo pajar se nachází v Matarrubii, 39 km od Palacio del Infantado, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dům se nachází 41 km od Parque de la Concordia a Panteon de la Duquesa de Sevillano. Prázdninový dům má terasu, výhled do zahrady, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 62 km.

Casa de Barro
Casa de Barro

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Casa de Barro se nachází v Matarrubii, pouhých 39 km od Palacio del Infantado, a nabízí ubytování se zahradou, terasou, grilem a bezplatným Wi-Fi. Chata má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Chata je vzdálená 41 km od Parque de la Concordia a Panteon de la Duquesa de Sevillano. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 62 km.