Ubytování ve městě Matadepera

Město Matadepera se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Matadepera nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Matadepera

Alojamiento privado en casa de montaña
Alojamiento privado en casa de montaña

8,3 / 10 (10 hodnocení)

V ubytování Alojamiento privado en casa de montaña máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Alojamiento privado en casa de montaña se nachází v Matadepera, 30 km od Tibidaba a 31 km od katedrály Sagrada Familia. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Nabízí výhled do zahrady a stojí 32 km od stadionu Camp Nou a budovy La Pedrera. Apartmán se nachází v přízemí a má 1 ložnici, kabelovou TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si můžete zahrát šipky a v okolí se věnovat pěší turistice nebo lyžování. Alojamiento privado en casa de montaña leží 32 km od Casa Batlló a 33 km od vlakového nádraží Sants. Na barcelonské letiště El Prat je to 43 km.

Stunning Home In Matadepera With Wifi, Outdoor Swimming Pool And Swimming Pool
Stunning Home In Matadepera With Wifi, Outdoor Swimming Pool And Swimming Pool

8 / 10 (1 hodnocení)

Úchvatný domov In Matadepera With Wifi, Outdoor Swimming Pool And Swimming Pool se nachází ve městě Matadepera, 34 km od katedrály Sagrada Familia, 37 km od Camp Nou a 38 km od vlakového nádraží Sants. Tento 3hvězdičkový prázdninový dům je vzdálený 34 km od zábavního parku Tibidabo. Prázdninový dům má balkon, výhled na hory, 6 ložnic, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 4 koupelny se sprchou. Tento 3hvězdičkový prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům je vzdálený 39 km od budovy La Pedrera a Casa Batlló. Letiště Barcelona El Prat je vzdáleno 48 km. V Matadepera s Wifi, venkovní bazén a bazén.