Ubytování ve městě Mata de Alcántara

Město Mata de Alcántara se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Mata de Alcántara nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mata de Alcántara

Albergue la Fontanina
Albergue la Fontanina

9,7 / 10 (9 hodnocení)

Albergue la Fontanina se nachází v Mata de Alcántara, 11 km od přehrady Alcantara, a nabízí výhled do zahrady. Všechny pokoje v hostelu jsou vybavené kávovarem. Albergue la Fontanina poskytuje pokoje s klimatizací a vlastní koupelnou. Na letiště Badajoz je to 173 km.

Apartamentos Rurales Tía María
Apartamentos Rurales Tía María

9,1 / 10 (104 hodnocení)

V ubytování Apartamentos Rurales Tía María máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos Rurales Tía María se nachází v Mata de Alcántara, 11 km od přehrady Alcantara, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s terasou. Některé apartmány mají balkon a/nebo terasu s výhledem na město nebo do zahrady. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Letiště Badajoz je vzdálené 173 km.

Apartamento rural La Encina Complejo La Fontanina
Apartamento rural La Encina Complejo La Fontanina

8,5 / 10 (22 hodnocení)

Apartamento rural La Encina Complejo La Fontanina se nachází ve městě Mata de Alcántara. K přehradě Alcantara je to 11 km. Hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Letiště Badajoz je vzdálené 173 km.

Apartamento Rural El Ciprés Complejo la Fontanina
Apartamento Rural El Ciprés Complejo la Fontanina

8,3 / 10 (10 hodnocení)

Apartamento se nachází ve městě Mata de Alcántara, pouhých 11 km od přehrady Alcantara. Rural El Ciprés Complejo La Fontanina nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V apartmánu se podává snídaně formou bufetu nebo kontinentální snídaně. Na letiště Badajoz je to 173 km. Complejo la Fontanina.

Casa Rural Jaraiz
Casa Rural Jaraiz

Casa Rural Jaraiz se nachází v Mata de Alcántara. K přehradě Alcantara je to 11 km a ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Na letiště Badajoz je to 173 km.