Ubytování ve městě Masueco

Město Masueco se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Masueco nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Masueco

La Alquitara
La Alquitara

9,5 / 10 (6 hodnocení)

La Alquitara se nachází v Masuecu, 44 km od kostela Freixo de Espada a Cinta, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Výhled směřuje do zahrady. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Salamanca je to 111 km.

Casa Rural con encanto en Las Arribes Abuelo Román
Casa Rural con encanto en Las Arribes Abuelo Román

9,2 / 10 (8 hodnocení)

Casa Rural con encanto en Las Arribes Abuelo Román má balkon. Tento prázdninový dům sídlí v budově z roku 1950, 44 km od kostela Freixo de Espada a Cinta. Prázdninový dům má 4 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Salamanca je to 111 km.

Holiday Home in Masueco
Holiday Home in Masueco

Holiday Home in Masueco se nachází v Masuecu. Tento 3hvězdičkový prázdninový dům se nachází 43 km od kostela Freixo de Espada a Cinta a nabízí neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a vanou. Nechybí ani TV. Na letiště Salamanca je to 112 km.