Ubytování ve městě Maspujols

Město Maspujols se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Maspujols nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Maspujols

3 bedrooms appartement with enclosed garden at Maspujols
3 bedrooms appartement with enclosed garden at Maspujols

7 / 10 (3 hodnocení)

3 bedrooms appartement with closed garden at Maspujols se nachází v Maspujols, 17 km od zábavního parku PortAventura a 18 km od zábavního parku Ferrari Land. Tento apartmán se nachází 10 km od Gaudího centra Reus a 21 km od Aquopolis La Pineda. Tento klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Apartmán je vzdálený 24 km od přístavu Tarragona a 23 km od kongresového paláce Palacio de Congresos. Na letiště Reus je to 14 km.

2 bedrooms appartement with enclosed garden at Maspujols
2 bedrooms appartement with enclosed garden at Maspujols

6 / 10 (4 hodnocení)

2 bedrooms appartement with closed garden at Maspujols se nachází v Maspujols, 17 km od zábavního parku PortAventura a 18 km od zábavního parku Ferrari Land. Tento apartmán se nachází 10 km od Gaudího centra Reus a 21 km od Aquopolis La Pineda. Tento klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Apartmán je vzdálený 24 km od přístavu Tarragona a 23 km od kongresového paláce Palacio de Congresos. Na letiště Reus je to 14 km.