Ubytování ve městě Mas Carbo

Město Mas Carbo se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Mas Carbo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mas Carbo

apartment by the sea Costa Brava
apartment by the sea Costa Brava

9 / 10 (2 hodnocení)

Apartment by the sea Costa Brava se nachází v Mas Carbo, pouhých 15 km od vodního světa, a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán se nachází 12 km od golfového hřiště Lloret Pitch a Putt a 13 km od zahrad Santa Clotilde. Apartmán má terasu, 1 ložnici, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a varnou deskou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 39 km od vlakového nádraží Girona a 11 km od parku Gnomo. Na letiště Girona-Costa Brava je to 32 km.

Awesome Home In Palafolls With Wifi, Private Swimming Pool And Outdoor Swimming Pool
Awesome Home In Palafolls With Wifi, Private Swimming Pool And Outdoor Swimming Pool

5 / 10 (1 hodnocení)

Nice home in Palafolls se 3 ložnicemi, Wi-Fi a soukromým bazénem se nachází v Mas Carbo, 15 km od vodního světa a 39 km od vlakového nádraží Girona. Nabízí výhled na moře. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí, pračku a 2 koupelny se sprchou. Prázdninový dům stojí 12 km od parku Gnomo a 13 km od golfového hřiště Lloret Pitch and Putt. Na letiště Girona-Costa Brava je to 29 km.