Ubytování ve městě Mas Boquera

Město Mas Boquera se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Mas Boquera nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mas Boquera

La Ultima Casa Masboquera 1 bedroom
La Ultima Casa Masboquera 1 bedroom

9,5 / 10 (62 hodnocení)

V ubytování La Ultima Casa Masboquera 1 bedroom máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Ultima Casa Masboquera 1 bedroom se nachází v Mas Boquera a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, šnorchlování a cyklistice. Prázdninový dům má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. La Ultima Casa Masboquera 1 bedroom stojí 33 km od zábavního parku PortAventura a zábavního parku Ferrari Land. Na letiště Reus je to 35 km.

Cal Sec
Cal Sec

9,2 / 10 (11 hodnocení)

Cal Sec se nachází v Mas Boquera, 32 km od zábavního parku PortAventura a 33 km od zábavního parku Ferrari Land. Nabízí gril a výhled na hory. Tento prázdninový dům sídlí v budově z roku 2005, 41 km od přístavu Tarragona a 41 km od Palacio de Congresos. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a jídelním koutem a koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Cal Sec leží 35 km od Gaudího centra Reus a 37 km od Aquopolis La Pineda. Na letiště Reus je to 35 km.