Ubytování ve městě Marquina

Město Marquina se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Marquina nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Marquina

Pilgrimshouse
Pilgrimshouse

9,8 / 10 (17 hodnocení)

Pilgrimshouse nabízí ubytování s výhledem do zahrady v obci Marquina, 50 km od lanovky Artxanda a katedrály Santiago. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a soukromé parkoviště. Apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou, toaletními potřebami zdarma a pračkou. K dispozici je také TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s vanou. Na letiště Bilbao je to 49 km.

Arriaga 1
Arriaga 1

9,4 / 10 (42 hodnocení)

Arriaga 1 nabízí ubytování v obci Marquina, 50 km od katedrály v Santiagu. Ubytování je vzdálené 50 km od lanovky Artxanda a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má 2 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na město. Na letiště Bilbao je to 49 km.

Arriaga 2
Arriaga 2

8,9 / 10 (63 hodnocení)

Arriaga 2 se nachází v obci Marquina, 50 km od lanovky Artxanda a katedrály Santiaga, v oblasti, kde se můžete věnovat pěší turistice. Nabízí výhled na město a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky a baskicky. Na letiště Bilbao je to 49 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.