Ubytování ve městě Marmolejo

Město Marmolejo se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Marmolejo nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Marmolejo

Alojamiento Rural la Aragonesa Marmolejo by Ruralidays
Alojamiento Rural la Aragonesa Marmolejo by Ruralidays

10 / 10 (1 hodnocení)

Alojamiento Rural la Aragonesa Marmolejo by Ruralidays se nachází ve městě Marmolejo a nabízí gril. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 6 ložnic, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 160 km.

La Aragonesa
La Aragonesa

9,6 / 10 (23 hodnocení)

La Aragonesa se nachází ve městě Marmolejo a nabízí sdílený lounge. Tento venkovský dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný venkovský dům má 6 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat rybaření a cyklistice. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 160 km.

Alojamiento Marmolejo
Alojamiento Marmolejo

9,6 / 10 (5 hodnocení)

Alojamiento Marmolejo se nachází ve městě Marmolejo a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu. K dispozici je také soukromý bazén. Apartmán má balkon, 3 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 152 km.

Casa del Agüista
Casa del Agüista

9,2 / 10 (113 hodnocení)

Casa del Agüista se nachází ve městě Marmolejo a nabízí klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi a přístupem na terasu. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 153 km.

La Casa del Abuelo Jose
La Casa del Abuelo Jose

9,2 / 10 (18 hodnocení)

La Casa del Abuelo Jose se nachází ve městě Marmolejo a nabízí gril a výhled do zahrady. Jaén je 47 km daleko. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. K dispozici je také obývací pokoj a jídelní kout. Kuchyň je vybavena sporákem, mikrovlnnou troubou, toustovačem a kávovarem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. La Casa del Abuelo Jose nabízí také masáže a wellness centrum je vzdálené 200 metrů. K dispozici jsou také obědové balíčky. Na místě si můžete zahrát šipky a půjčit si jízdní kola. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně jízdy na koni, cyklistiky a rybaření. La Casa del Abuelo Jose stojí 12 km od města Andújar.

Hostal Plaza
Hostal Plaza

7,6 / 10 (157 hodnocení)

Hostal Plaza se nachází v andaluském městě Marmolejo v přírodní rezervaci Sierra de Andújar. Nabízí kavárnu s terasou a klimatizované pokoje s vlastním balkonem. Hostal Plaza provozuje restauraci, která podává tradiční andaluské pokrmy včetně tapas. Terasa na náměstí Amparo je otevřena po celý rok. Pokoje v hotelu Plaza mají parketové podlahy. Ve všech najdete TV, psací stůl a vlastní koupelnu. Personál pro vás může zajistit výlety 4x4 do přírodní rezervace Sierra de Andújar. Penzion má snadný přístup k dálnici A4 a je vzdálen 45 minut jízdy od Córdoby a Jaénu.