Ubytování ve městě Manzaneda

Město Manzaneda se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Manzaneda nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Manzaneda

Pazo da Pena Manzaneda
Pazo da Pena Manzaneda

9,5 / 10 (716 hodnocení)

Pazo Da Pena Manzaneda se nachází ve městě Manzaneda ve vinařské oblasti Riberia Sacra v oblasti Terra de Trives. Tento velký statečný dům ze 16. století má velkou zahradu. Budova byla pečlivě zrekonstruována s zachováním původních prvků a má prostorný obývací pokoj s dřevěnými podlahami, pohovkami a krbem. Pazo de Pena Manzaneda má stylové pokoje s TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou s toaletními potřebami zdarma. Ve všech najdete minibar a trezor. Některé pokoje mají vířivku v koupelně. Ubytování je vzdálené 10 minut jízdy od lyžařského střediska Cabeza de Manzaneda. Okolní krajina je ideální pro pěší turistiku, cykloturistiku a další dobrodružné sporty. V okolí najdete také různé vinařské trasy.

Apartamento a 800mts de la Estación Manzaneda
Apartamento a 800mts de la Estación Manzaneda

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Apartamento a 800mts de la Estación Manzaneda se nachází v obci Manzaneda. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené necelý 1 km od lyžařského a horského střediska Manzaneda a 43 km od kaňonu Sil. Apartmán má ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a koupelnu s vanou nebo sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Bragança je to 130 km.