Ubytování ve městě Mandayona

Město Mandayona se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Mandayona nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mandayona

El Cuartel del Rio Dulce
El Cuartel del Rio Dulce

9,8 / 10 (102 hodnocení)

El Cuartel del Rio Dulce se nachází v Mandayoně a nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu a restauraci. Apartmán má terasu, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani toustovač a kávovar. El Cuartel del Rio Dulce má sluneční terasu. Na letiště Madrid-Torrejón je to 85 km.

Hostal Rural Cumbres De Castilla
Hostal Rural Cumbres De Castilla

9,3 / 10 (131 hodnocení)

V ubytování Hostal Rural Cumbres De Castilla máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hostal Rural Cumbres De Castilla nabízí ubytování v Mandayoně. Pokoje mají vlastní koupelnu. Hostal Rural Cumbres De Castilla poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na místě je restaurace a přepážka s turistickými informacemi. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně jízdy na koni, cyklistiky a pěší turistiky. Hostal Rural Cumbres De Castilla stojí 15 km od města Sigüenza a 36 km od Medinaceli. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 87 km.