Ubytování ve městě Mámoles

Město Mámoles se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Mámoles nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mámoles

La Alquería de Mámoles
La Alquería de Mámoles

9,6 / 10 (131 hodnocení)

La Alquería de Mámoles se nachází v Mámoles v přírodní rezervaci Arribes del Duero a nabízí bezplatné Wi-Fi, neplacené parkoviště a zahrady s terasou. Všechny pokoje jsou zařízené v rustikálním stylu a mají vlastní koupelnu. Výhled směřuje na okolní krajinu. La Alquería de Mámoles nabízí snídaně a večeře na vyžádání a jídla se připravují z domácích produktů. Na místě je také malá farma. V okolí najdete mnoho turistických a cyklistických tras, stejně jako místa pro pozorování ptáků. Personál vám poskytne informace o okolí. Do středověkých vesnic Miranda Do Douro a Fermoselle dojedete autem za 20 minut. Do Zamory dojedete za 50 minut.

El Mirador de La Duquesa
El Mirador de La Duquesa

El Mirador de La Duquesa se nachází v Mámoles a nabízí ubytování s vlastním bazénem, balkonem a výhledem na bazén. Ubytování má terasu a výhled na řeku. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 3 koupelny se sprchou. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, relaxovat v zahradě nebo se věnovat pěší turistice. Na letiště Bragança je to 94 km.