Ubytování ve městě Malleza

Město Malleza se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Malleza nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Malleza

La AsturXana
La AsturXana

9,2 / 10 (175 hodnocení)

La AsturXana nabízí ubytování s grilem, zahradou, bezplatným Wi-Fi a parkováním. Venkovský dům byl postaven v 17. století a má TV a vlastní koupelnu s bezplatnými toaletními potřebami, fénem a vanou. K dispozici je také mikrovlnná trouba, toustovač a rychlovarná konvice. Každé ráno se podává kontinentální snídaně připravená z místních produktů. La AsturXana má dětské hřiště. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 46 km od Gijónu, 33 km od Ovieda a 28 km od Avíles. Na letiště Asturias je to 20 km.

La casina del Indiano
La casina del Indiano

8,9 / 10 (17 hodnocení)

La casina del Indiano se nachází asi 49 km od náměstí Plaza de España a nabízí výhled na hory, zahradu, restauraci a bar. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 50 km od náměstí Plaza de la Constitución a 47 km od asturinského zubního ústavu. Apartmán má terasu, výhled na město, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. La casina del Indiano stojí 48 km od úřadu asturijského dopravního úřadu a stadionu Carlose Tartiere. Na letiště Asturias je to 28 km.