Ubytování ve městě Mallavia

Město Mallavia se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Mallavia nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mallavia

Areitio etxea - casa con jardin
Areitio etxea - casa con jardin

10 / 10 (1 hodnocení)

Areitio etxea - casa con jardin se nachází v Mallavii, 43 km od katedrály a divadla Arriaga, a nabízí terasu a výhled do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Chata má 3 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Chata stojí 43 km od vlakového nádraží Abando a 44 km od svatyně Arantzazu. Letiště Bilbao leží 42 km daleko.

Espacioso apartamento en el corazon del Pais Vasco
Espacioso apartamento en el corazon del Pais Vasco

8,9 / 10 (29 hodnocení)

V ubytování Espacioso apartamento en el corazon del Pais Vasco máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Espacioso apartamento en El corazon del Pais Vasco nabízí ubytování s balkonem a kávovarem, asi 41 km od lanovky Artxanda. Nabízí zahradu, terasu, výhled na město a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má Blu-ray přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 3 ložnice a 2 koupelny s bidetem a sprchou. K vybavení patří satelitní TV s plochou obrazovkou, Nintendo Wii a CD přehrávač. Na místě je dětské hřiště. Espacioso apartamento en el corazon del Na místě si můžete zahrát šipky a v okolí se věnovat pěší turistice nebo rybaření. Ubytování je vzdálené 41 km od katedrály v Santiagu a 42 km od divadla Arriaga. Espacioso apartamento en el corazon del Pais Vasco stojí 41 km od letiště Bilbao.

Hotel Rural Mañe
Hotel Rural Mañe

8,7 / 10 (393 hodnocení)

V ubytování Hotel Rural Mañe máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Rural Mañe se nachází v Mallavii, 44 km od svatyně Arantzazu. Nabízí zahradu, neplacené soukromé parkoviště, sdílený lounge a terasu. Tento 2hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi, turistické informace a úschovnu zavazadel. Některé pokoje mají balkon s výhledem na hory. Všechny pokoje mají šatní skříň a TV s plochou obrazovkou. Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou a fénem a některé také kuchyň s lednicí. Hotel Rural Mañe poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Hosté hotelu Rural Mañe se mohou v Mallavii a okolí věnovat různým aktivitám včetně pěší turistiky a cyklistiky. Hotel je vzdálený 45 km od lanovky Artxanda a katedrály v Santiagu. Na letiště Bilbao je to 45 km.