Ubytování ve městě Malagón

Město Malagón se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Malagón nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Malagón

Casa rural luciano
Casa rural luciano

8,6 / 10 (35 hodnocení)

Dvouhvězdičkový Casa rural luciano se nachází v Malagonu, 23 km od Puerta de Toledo a Palacio de la Diputación. Tento 2hvězdičkový hotel má terasu a klimatizované pokoje s vlastní koupelnou. Všechny pokoje mají terasu. Pokoje jsou vybavené psacím stolem a TV s plochou obrazovkou. Casa rural luciano poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Ubytování je vzdálené 24 km od katedrály Santa María del Prado a náměstí Plaza Mayor Ciudad Real.

Hotel Las Navas
Hotel Las Navas

8,2 / 10 (314 hodnocení)

Hotel Las Navas se nachází v Malagonu, 22 km od Puerta de Toledo, a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a společným salonkem. Nabízí restauraci, pokojovou službu, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi. Nabízí výhled do zahrady a terasu. Pokoje jsou vybavené TV. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby a fén. Hotel Las Navas poskytuje ubytování v pokojích s ložním prádlem a ručníky. Ubytování je vzdálené 22 km od paláce Palacio de la Diputación a 23 km od katedrály Santa María del Prado.