Ubytování ve městě Majaelrayo

Město Majaelrayo se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Majaelrayo nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Majaelrayo

El Pequeño Pajar
El Pequeño Pajar

9,7 / 10 (13 hodnocení)

El Pequeño Pajar se nachází v obci Majaelrayo, 27 km od přírodního parku Hayedo de Tejera Negra a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Letiště Madrid-Torrejón je vzdáleno 97 km.

EL CUENTO DE LA ENCINA. Un espacio para sentir
EL CUENTO DE LA ENCINA. Un espacio para sentir

9,5 / 10 (10 hodnocení)

EL CUENTO DE LA ENCINA se nachází 27 km od přírodního parku Hayedo de Tejera Negra v Majaelrayo. Un espacio para sentir nabízí ubytování s kuchyní. Nabízí zahradu, terasu, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Chata má 3 ložnice, obývací pokoj a 3 koupelny s fénem a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Madrid-Torrejón je to 97 km.

Casa del Ocejón
Casa del Ocejón

9,5 / 10 (8 hodnocení)

V ubytování Casa del Ocejón máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa del Ocejón se nachází ve městě Majaelrayo a nabízí výhled na bazén, bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge a terasu. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Casa del Ocejón má balkon, výhled na řeku, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska, kávovar a rychlovarná konvice. K dispozici je dětské hřiště a gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 27 km od přírodního parku Hayedo de Tejera Negra. Casa del Ocejón stojí 97 km od letiště Madrid-Torrejón. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

El Pajar Negro
El Pajar Negro

El Pajara negro se nachází uprostřed přírody ve městě Majaelrayo. Tento okouzlující penzion v rustikálním stylu nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu a terasu. El Pajar Negro má světlé pokoje s krbem, šatní skříní a topením. Všechny pokoje mají TV s plochou obrazovkou a rádio. Pokoje mají výhled na hory a řeku. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Hosté mohou využívat sdílenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a myčkou nádobí. El Pajar Negro má nepřetržitě otevřenou recepci a turistické informace. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně cyklistiky, rybaření a pěší turistiky. Parkování na místě je zdarma. Tento venkovský dům stojí 116 km od letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas.