Ubytování ve městě Mairena del Alcor

Město Mairena del Alcor se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Mairena del Alcor nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mairena del Alcor

Huerta La Cansina
Huerta La Cansina

8,5 / 10 (33 hodnocení)

Huerta La Cansina se nachází v obci Mairena del Alcor v Andalusii a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Všechny apartmány mají terasu s výhledem do zahrady, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou. K vybavení patří varná deska, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. Pro děti je připraveno dětské hřiště. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, relaxovat v zahradě nebo se věnovat pěší turistice nebo cyklistice. Huerta La Cansina stojí 25 km od kostela Santa María La Blanca a 26 km od parku Maria Luisa. Na letiště Sevilla je to 22 km.

PENSIÓN LARRA
PENSIÓN LARRA

8,3 / 10 (90 hodnocení)

PENSIÓN LARRA nabízí klimatizované ubytování v Mairena del Alcor. Recepce je otevřená do 22:00, s výjimkou zvláštních požadavků, které je třeba předem oznámit. K dispozici jsou také turistické informace a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Penzion má rodinné pokoje. Pokoje mají šatní skříň, TV, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. PENSIÓN LARRA stojí 26 km od Sevilly a 19 km od Carmony. Na letiště Sevilla je to 14 km.

New Andalusian House 31 Free Private Parking
New Andalusian House 31 Free Private Parking

8 / 10 (6 hodnocení)

New Andalusian House se nachází pouhých 25 km od kostela Santa María La Blanca. 31 Free Private Parking se nachází v obci Mairena del Alcor a nabízí sdílený lounge, terasu a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a vířivkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také vířivka. V okolí se lze věnovat pěší turistice. New Andalusian House 31 Free Private Parking stojí 26 km od parku Maria Luisa a náměstí Plaza de España. Na letiště Sevilla je to 22 km.

Hotel Mairena
Hotel Mairena

7,7 / 10 (213 hodnocení)

Hotel Mairena se nachází ve městě Mairena del Alcor, 10 minut jízdy od Sevilly, a nabízí bezplatné Wi-Fi ve společných prostorách a neplacené parkoviště v blízkosti. Všechny pokoje mají TV a klimatizaci. Mairena Hotel má pokoje s koberci nebo dlážděnou podlahou a nábytkem ze světlého dřeva. K dispozici je také psací stůl. Snídaně se podává v kavárně s barem a na požádání lze připravit speciální dietní menu. Hotel má přepážku s turistickými informacemi, kde vám poskytnou informace o zajímavých místech v Seville. Ve městě se narodil slavný flamenco umělec Antonio Mairena. Můžete navštívit jeho dům a mauzoleum. Snídaně se podává v kavárně s barem a na požádání lze připravit speciální dietní menu. Bezlepkový chléb a mléko bez laktózy si lze objednat předem.

New Andalusian House 33 Free Private Parking
New Andalusian House 33 Free Private Parking

7,6 / 10 (7 hodnocení)

New Andalusian House 33 Free Private Parking se nachází ve městě Mairena del Alcor, 25 km od kostela Santa María La Blanca. Nabízí ubytování se sdíleným salonkem, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a nepřetržitě otevřenou recepcí. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a vířivkou. K vybavení patří satelitní TV s plochou obrazovkou a počítač. Prázdninový dům má terasu. New Andalusian House 33 Free Private Parking stojí 26 km od parku Maria Luisa a náměstí Plaza de España. Na letiště Sevilla je to 22 km.

CASA LOS ABUELOS
CASA LOS ABUELOS

7 / 10 (3 hodnocení)

CASA LOS ABUELOS se nachází v obci Mairena del Alcor a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. K dispozici je také soukromý bazén. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům má terasu a gril. CASA LOS ABUELOS stojí 21 km od kostela Santa María La Blanca a 22 km od parku Maria Luisa. Na letiště Sevilla je to 23 km a hotel zajišťuje placenou dopravu na letiště.