Ubytování ve městě Madridejos

Město Madridejos se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Madridejos nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Madridejos

Casa Rural La Alameda
Casa Rural La Alameda

9,9 / 10 (7 hodnocení)

Rustikální venkovský dům Casa Rural La Alameda z 19. století se nachází u řeky Amarguillo u obce Madridejos a nabízí soukromý bazén. Má zahradu a zařízenou terasu. Tato krásná budova má bílé stěny se světlými povrchy, trámové stropy a atraktivní rustikální výzdobu. Velký obývací pokoj má klenutý strop, pohovku a TV s plochou obrazovkou. V kuchyni je mikrovlnná trouba, lednice a elektrický sporák. K dispozici je také jídelní kout. Okolí je ideální pro pěší turistiku a pohoří Toledo leží 10 km od La Alameda. Historické město Toledo je vzdálené něco málo přes hodinu jízdy a centrum Madridu leží přibližně 120 km od vily.

Casa rural Vega alta
Casa rural Vega alta

9,7 / 10 (55 hodnocení)

Casa rural Vega alta se nachází v Madridejosu. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 oddělené ložnice, 2 koupelny s bezplatnými toaletními potřebami a fénem a posezení. K dispozici je také kuchyň. Personál recepce vám ochotně poskytne informace o okolí. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Casa rural Vega alta stojí 133 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas.

CASA RURAL LA CERCA
CASA RURAL LA CERCA

9,3 / 10 (40 hodnocení)

V ubytování CASA RURAL LA CERCA máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. CASA RURAL LA CERCA se nachází v Madridejosu a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Tento prázdninový dům má soukromý bazén, gril a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 3 ložnice a 3 koupelny se sprchou a vířivkou. K dispozici je také klimatizace, TV s plochou obrazovkou, pračka a 3 koupelny s vanou. Prázdninový dům má terasu. V CASA RURAL LA CERCA si můžete zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat cyklistice. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 134 km.

Hotel Rural SUEÑOS DEL QUIJOTE
Hotel Rural SUEÑOS DEL QUIJOTE

9,2 / 10 (33 hodnocení)

V ubytování Hotel Rural SUEÑOS DEL QUIJOTE máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Rural SUEÑOS DEL QUIJOTE nabízí ubytování v Madridejosu. K dispozici je pokojová služba, služba concierge a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. K dispozici je terasa, snack bar a sdílený lounge. Všechny pokoje v hotelu mají klimatizaci, satelitní TV s plochou obrazovkou, Blu-ray přehrávač a vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Hotel Rural SUEÑOS DEL QUIJOTE poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Hotel Rural SUEÑOS DEL QUIJOTE nabízí dětské hřiště. V Madridu a okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a dalším aktivitám. Hotel Rural SUEÑOS DEL QUIJOTE je vzdálený 132 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Posada del Herrero
Posada del Herrero

9 / 10 (412 hodnocení)

V ubytování Posada del Herrero máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Posada del Herrero se nachází v Madridejosu a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s venkovním bazénem. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby a fén. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Posada del Herrero má také terasu. Hosté mohou využívat sdílený lounge a v okolí se věnovat pěší turistice. Na letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je to 132 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Toledo Mágico
Toledo Mágico

8,6 / 10 (56 hodnocení)

V ubytování Toledo Mágico máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Toledo Mágico se nachází v Madridejosu a nabízí bar, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. K dispozici je také balkon. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 132 km.

El Olivo Azul
El Olivo Azul

8,1 / 10 (257 hodnocení)

V ubytování El Olivo Azul máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Olivo Azul se nachází v Madridejosu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Některé apartmány mají klimatizaci, TV, pračku, kávovar a kuchyň. V okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 132 km.

Hostal Santa Ana
Hostal Santa Ana

6,5 / 10 (261 hodnocení)

Hostal Santa Ana nabízí klimatizované pokoje v Madridejosu. Nabízí restauraci, sdílený lounge, pokojovou službu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Na místě je soukromé parkoviště. Pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou. Všechny apartmány mají vlastní koupelnu, bezplatné toaletní potřeby a ložní prádlo. Hostal Santa Ana podává snídani à la carte. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří arabsky, anglicky a španělsky. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 127 km.

Silo el capricho
Silo el capricho

5,3 / 10 (3 hodnocení)

Silo el capricho se nachází v Madridejosu v regionu Castilla-La Mancha a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm. Apartmány mají terasu, klimatizaci, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je lednice a rychlovarná konvice. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 122 km.